1:1 - Despre Etică profesională

Seria Ne Vedem Joi 1:1 continuă, de acestă dată avându-i ca invitați pe Virgil Pop și pe Adrian Borda în dialog cu Adriana Măgerușan. Tema: etică profesională.

Sunteți așteptați joi, 4 aprilie, de la ora 20.00, la Centrala FAU pentru o discuție care își propune să ridice întrebările potrivite despre responsabilitate, dar și să responsabilizeze.

Deoarece NVJ 1:1 nu există fără intervențiile voastre, așteptăm întrebări, imagini, gânduri pe care doriți să le adresați invitaților, până miercuri, 3 aprilie. Întrebările le puteţi lăsa mai jos, sub formă de comentariu, pe pagina de facebook a evenimentului sau la adresa de mail nvjasta@gmail.com


1:1 este o invitaţie la dialog. Avem un sau mai mulți invitați, un partener de discuţie şi întrebările voastre.

Vrem ca întâlnirile noastre de joi să însemne mai mult decât expuneri unilaterale din partea invitaţilor. Vrem să îi provocăm. Vrem să le adresăm întrebările care ne interesează cu adevărat şi să facem asta într-un mod cât mai eficient. Întrebările le puneţi voi. Noi le adunăm, le selectăm pe cele mai originale/inedite/deştepte/relevante şi ne asigurăm că ajung la urechile invitatului din seara cu pricina.