Compania Tempini lansează campania Tempini Family

La Tempini, credem în valori: calitate, sustenabilitate, grijă față de mediu. Produsele și serviciile noastre demonstrează aceste concepte. La Tempini, credem, de asemenea, în valoarea familiei. Iar pentru că ne-am obișnuit să nu spunem vorbe mari fără să le susținem cu fapte, în vara aceasta lansăm un nou concept: Tempini Family. 

Conceptul Tempini Family pe care îl lansăm duminica aceasta, își propune să ofere zilnic, în perioada 15 iunie-15 august a.c. un spaţiu primitor familiilor, la showroom-ul companiei din Calea Aradului nr. 115. Părinţii au parte de două ore de consiliere din partea celor mai buni designeri de interior, iar celor mici le-am pregătit un univers ideal al copilăriei.

Campania debutează duminică, 15 iunie, la ora 13.00. Familiile care pășesc în sediul companiei noaste vor fi răsfățate întreaga după-amiază. Copiii vor avea parte de o petrecere organizată special pentru ei, din care nu lipsesc clovni, tobogane, partide de badminton sau console de jocuri. Părinții vor fi invitați să viziteze showroom-ul companiei, amenajat ca o adevarată galerie de artă contemporană și vor putea consulta cele peste 300 de publicații de design care constituie biblioteca Tempini. Vizitatorii vor beneficia de consultanță gratuită privind amenajarea de interior din partea câtorva dintre cei mai renumiți designeri de interior din Timișoara, invitați speciali ai acestui eveniment: Ezzo Design, Luxury Design, Mihai Caraghiaur si Dan Padurean.

"Există o oarece reticență din partea oamenilor în a apela la serviciile unui designer profesionist pentru amenajarea locuinței, din cauza ideii preconcepute că asta ar duce la creșterea costurilor. Dimpotrivă, un designer vă poate ajuta să reduceți costurile pentru că el cunoaște deja piața și poate să aleagă soluțiile optime calitate-preț. Din experiența mea, costurile sunt cu 10% mai scăzute, inclusiv serviciile designerului, în cazul în care se apelează la o astfel de consultanță. Mai mult decât atât, designerul, având o idee de ansamblu, poate evita cheltuielile cu anumite materiale inutile, mergând la sigur" declară Gigi Nacev, director general Tempini Romania.

Cei care doresc să beneficieze de consultanță gratuită din partea designerilor invitați, sunt rugați să se înscrie la sediul Tempini din Calea Aradului nr. 115, sau la numărul de telefon 0723 604 594.

DESPRE TEMPINI

Din 1921, Tempini s-a consacrat drept una dintre cele mai importante companii italiene de furnizare şi montare a finisajelor din domeniul construcţiilor şi arhitecturii: pardoseli şi pereţi, obiecte sanitare, mobilier şi accesorii de baie, produse şi servicii pentru întreţinerea materialelor lemnoase, ceramice şi din piatră. Colaborăm cu ceimairenumiţiarhitecți, ingineri şi designeri, produsele noastre beneficiind în acest fel decalitate, sustenabilitateșirafinament.  De patruanisuntemprezenţiînRomânia, Timişoarafiindsediul central al operaţiunilor noastre din Europa de Est.