Descoperă cele mai frumoase locuri din România alături de Igloo Media în Băneasa Shopping City

În perioada 15-18 august, zilele dedicate României în cadrul Festivalului Multicultural al verii organizat de Băneasa Shopping City, Igloo Media va prezenta două expoziții cu fotografii din două albume recent publicate ce promovează locuri și zone deosebite de pe teritoriul țării noastre: Olane. Case tradiționale din Dobrogea și Conace și pensiuni din România.

Contribuind la demersul inițiat de Băneasa Shopping City, prin intermediul celor două expoziții, vizitatorii sunt invitați să „descopere România” într-o serie de fotografii reprezentative pentru arhitectura tradițională din Dobrogea, o zonă cu totul specială a țării, căreia Igloo i-a dedicat o serie de albume în colecția igloopatrimoniu. Cel mai nou album Olane. Case tradiționale din Dobrogea încearcă să (re)trezească interesul pentru casa tradițională dobrogeană și să ofere o perspectivă asupra arhitecturii specifice locului.

Cea de-a doua expoziție prezintă fotografii din albumul proaspăt lansat în colecția igloobest Conace și pensiuni din România, un ghid al celor mai frumoase și interesante locuri de cazare de la noi ce se remarcă prin arhitectura de excepție și tipul de locuire pe care o propun. Alături de album, expoziția poate constitui un reper pentru turiştii pasionați de design sau patrimoniu și interesați să descopere destinații de vacanță inedite de pe întreg teritoriul țării.

Vă așteptăm așadar între 15-18 august în Băneasa Sopping City unde veți putea vizita cele două expoziții Igloo dedicate promovării unora dintre cele mai frumoase locuri din România!

Albumele ce stau la baza acestor expoziții sunt disponibile online.