Igloo #143: Număr aniversar 12 ani Igloo

La aniversarea de 12 ani Igloo vă propune un număr special, ce vine cu noutăți în structura editorială și grafică. Veți descoperi, pe lângă proiecte de arhitectură și patrimoniu de referință, locale și internaționale, o serie de articole despre manifestări ale designului în societatea contemporană, dar și subiecte din domenii creative conexe.

Aflați din acest număr de noiembrie povestea noului mall Promenada din zona Floreasca, vizitați casa de pe strada Ostașilor semnată de echipa de arhitecţi SYAA, dar și casa fotografului Géza Csonka, din Târgu Mureș, transformată în elegantul Hotel PRIVO. Rubrica de design prezintă o serie de spații, evenimente și inițiative interesante: terasa Casa di David, un festin vizual, chiar şi pentru cei mai exigenţi pasionaţi de design; Beautyfood, un mic restaurant altfel, făcut cu prieteni și pentru prieteni; piesele semnate de ceramista Mădălina Teler, cu decoruri inspirate de pasiunea sa pentru arhitectură. Ca destinație de weekend vă recomandăm Horezu, un loc ce merită vizitat "pentru un Maldăr de lucruri" și continuăm cu povești despre vin spuse de Şerban Dâmboviceanu, omul din spatele brandului Corcova.

Sărbătorim cei 12 ani și cu reduceri la toate publicațiile din colecțiile igloo media. În luna noiembrie cititorii igloo beneficiază de un discount de două ori mai mare decât vârsta pe care o împlinim, adică de o reducere de 24%!

Revista pe scurt:
* editorial: Fotografiind arhitectura de 12 ani încoace
* agenda: RePAd. Reabilitare_Patrimoniu_Arhitectură Dezvoltare/RAM şi ROD/La vie d'Adele – câştigătorul Palme d'Or/Fragilitatea Tradiției/Muzeul Naţional de Istorie Maritimă, Helsingør, Danemarca/Serpentine Sackler Gallery, Londra/World Architecture Festival 2013
* proiecte: Promenada/Hotel PRIVO/Casa de pe Ostaşilor/Duplex F/Reabilitarea caselor tradiţionale din Maramureş/FRAC, Orléans/Living Maramureş/Centru de dans în Târgu Mureş/EFdeN – Sustenabilitate, multidisciplinaritate, inovaţie
 

 
Etichete: igloo, igloomedia, SYAA