Igloo #149 Spații creative

Numărul Igloo #149: Spații creative adună o nouă serie de proiecte recent realizate în Cluj, ce contribuie cu succes, prin calitatea designului şi arhitecturii, la conturarea şi dezvoltarea armonioasă a oraşului. Pe lista recomandărilor trei noi localuri, diferite ca abordare, dar valoroase prin amenajările creative: Corso Cafe & Bistro, Vertigo Espresso Social Club şi Joben Bistro. În plus, povestea apartamentelor amenajate de Dacian Morar în centrul oraşului Cluj, spaţii pline de şarm ce oferă călătorului sentimentul de "acasă" şi povestea Casei TIFF, ce a trecut recent printr-un amănunţit proces de restaurare.

Din Bucureşti este prezentată Casa R, un loc modern şi primitor creat de echipa de arhitecţi Studio 1408 şi Casa AB, un spaţiu elegant şi luminos construit pentru o tânără familie cu doi copii. Rubrica de design prezintă pe larg cele mai noi idei expuse anul acesta la renumitul Salon de Mobilă de la Milano, dar şi o selecţie a celor mai importante evenimente organizate în cadrul Romanian Design Week. Ca destinaţie pentru un weekend călduros de mai vă e recomandat Portul Cultural Cetate, aflat pe malul Dunării.

Revista poate fi comandată online aici şi poate fi găsită în librăriile Cărtureşti, Humanitas, Inmedio, Galeria Galateca, Dizainăr, Standul igloo de la Plot&Coffee Shop.