Start pentru înscrierile la BuzzCamp 13 la Cluj

Ai între 18-27 de ani şi eşti interesat să participi la conferinţe şi workshop-uri susținute de cei mai cunoscuţi speakeri motivaţionali, traineri de renume, vedete şi companii de top? Vrei să obţii răspunsuri la întrebările pe care le ai de mult timp, să interacţionezi cu cei pe care îi consideri un exemplu de urmat şi să înveţi din experienţă de viaţă a unor persoane cunoscute din diferite medii organizaţionale? Îţi doreşti o carieră în domeniul în care ai studiat şi vrei să te numeri printre viitorii profesionişti?

Inspire Group te aştepta pe 20-21 aprilie, la Hotel Ramada, la cea de-a 13-a ediţie de BuzzCamp!
De ce să vii la BuzzCamp?

  • avem conferinţa pe tema “Eşecul – prima lecţie de (auto)motivarre"
  • îţi aducem cei mai buni speakeri, din domenii variate, care îţi vor poveşti experienţele lor:  Heidi Hoka, Mirela Sălăgean şi mulţi alţii
  • cele mai mari companii sunt alături de noi: Lidl, Steelcase, EY, Leoni, E.ON, SYKES, TenarisSilcotub, BUW
  • poţi afla tot ce te interesează despre viitorii tăi angajatori, chiar de la ei
  • în timpul pauzei îţi punem la dispoziţie Fotoliile de consiliere, unde specialiştii în HR te vor consilia şi îţi vor prezenta oportunităţile pe care le ai în cadrul companiei lor
  • îţi creăm un mediu propice pentru networking cu oameni care împărtăşesc aceleaşi interese ca şi tine
  • avem o provocare pentru tine: Vino cu gaşcă de prieteni la eveniment şi Buzz Camp te scoate la bere. Gaşca cea mai mare va fi câştigătoare! Trimite un e-mail pe adresa info@inspiregroup.ro cu numele găştii tale şi numele prietenilor care te vor însoţi la eveniment. Pentru a intra în competiţie,  înscrierea la eveniment este obligatorie atât pentru ţine, cât şi pentru prietenii tăi. Termenul limita de aplicare este 19 aprilie, ora 23:59.
  • Avem pregătite multe alte surprize şi premii

Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care trebuie să fii prezent. Pe toate celelalte te lăsăm să le descoperi singur, chiar la eveniment.
Nu uită acasă entuziasmul şi deschiderea de a învaţă. De restul ne ocupăm noi! Intră şi înscrie-te, iar dacă ai întrebări, scrie-ne pe mail la adresaȘ scriepeinfo@inspiregroup.ro sau pe pagină de facebook BUZZCamp.

Înscrie-te şi devino Buzz Camper!