Web call – “The Living Building Challenge” in Europe

Învață despre cel mai ambițios și mai riguros standard de clădiri verzi al lumii, “The Living Building Challenge”. Azi, 10 iulie, la ora 17:00, ora Europei Centrale se organizează o conferință web informativă pentru a prezenta inițiativele Institutului International “Living Future” – creatorii “Living Building Challenge”.

Steven Borncamp va fi însoțit de alți reprezentanți de rang înalt ai institutului pentru a discuta despre standardul de performanță al clădirii și dezvoltarea sa internațională, și va explica opțiunile de pregătire și de voluntariat pentru a promova clădirile și comunitățile restaurabile prin“Living Building Challenge Ambassador Network”.

Conferința se va ține în limba engleză, dar se pot lua măsuri pentru introducerea altor limbi în conferințele viitoare, de aceea vă rugăm să încurajați persoanele interesate să își exprime interesul și limba pe care o preferă.

PENTRU ÎNSCRIERI: Vă rugăm să trimiteți un mesaj la Steven.Borncamp@Living-Future.org pentru a primi un link către conferința web.

Click aici pentru a previzualiza criteriile “Living Building Challenge”

 
Etichete: RoGBC