Video-interviu cu UNULAUNU pe platforma New Generations

Platforma New Generations continuă seria de video-interviuri cu birouri tinere de arhitectură din Europa cu câteva birouri din România. Primul interviu este realizat cu membrii biroului UNULAUNU - Romina Grillo, Ciprian Rasoiu, Liviu Vasiu, Matei Vlăsceanu și Tudor Vlăsceanu. 

Citește și Interviu cu UNULAUNU: «Arhitectura trebuie să fie sinceră»

 

New Generations: Towards a Collaborative Platform - unulaunu (1:1) from New Generations on Vimeo.

"Ne-am unit forțele pentru prima oară în 2010 conduși de simpla dorință de a face arhitectură, iar mai târziu am găsit destule elemente comune și, în acelați timp, puncte conflictuale care să ne convingă că trebuie să lucrăm împreună. Pe lângă proiectele proprii, ne-am îmbogățit experiența noastră lucrând în birouri, cum ar fi: OMA / Rem Koolhaas-Rotterdam / Hong Kong, Christian Kerez-Zürich și Valerio Olgiati-Chur, trăind și colaborând cu birourile de la Paris, Dubai, Zürich, Oslo, Berlin, Bruxelles și Stuttgart. Primul nostru proiect comun a fost concursul pavilionului național al României la Bienala de Arhitectură de la Veneția 2010. Succesul de la prestigioasa expoziție și colaborarea fructuoasă ne-au dat oportunitatea de a începe un birou." UNULAUNU

Proiectul New Generations este construit în jurul unor interviuri video și a generat o rețea bazată pe colaborare și schimb cultural între mai mult de 40 de birouri sub 36 de ani, din diverse țări. Mai multe interviuri New Generations.