Școala de vară: Summer School 2012 | Palatul Mogoșoaia | Plus Architecture Prospective Learning Unit for Sustainable Architecture

Unul dintre cele mai importante monumente de arhitectură românească și totodată unul dintre lăcașurile de cultură cele mai active în ultimii ani găzduiește Scoala de Arhitectură PLUS ARCHITECTURE aflată la prima sa ediție.
Vă așteptăm să participați atât la cursurile de teorie a arhitecturii – Compoziția Spațiului Arhitectural, Arhitectura Spațiului Sacru, Poetica Arhitecturii și Semiotica în Arhitectură precum și la primul curs de Project Management pentru arhitecți organizat în conformitate cu standardele PMI US.

PLUS ARCHITECTURE este o școala de excelență ce se adresează atât studenților arhitecți de la facultățile de arhitectură din România și Moldova dar și arhitecților stagiari care doresc să-și completeze cunoștințele teoretice. Cursurile se adresează deasemenea și deținătorilor de o diplomă universitară din domeniul artelor sau ingineriei care doresc să cunoască mai îndeaproape problematica spațiului arhitectural.
Prima ediție PLUS ARHITECTURE 2012 se desfășoară în primele trei săptămâni ale lunii iulie și include pe lângă ședințele de training (cursuri și workshop-uri) și evenimente culturale de excepție, două dintre ele în regim de exclusivitate. La aceste evenimente pot participa gratuit toti cursanții și cei care sunt invitați și, contra cost, oricine este interesat, în limita locurilor disponibile.

Mai multe detalii pe http://scoaladearhitectura.wordpress.com/