CLUB DESIGN workshop, cu arh. Victor GROSU, la GIS 2013

27 mai, 15:30-17:00, JW Marriott Grand Hotel, Sala BrasovArhitectul și designerul Victor Grosu va susține în cadrul celei de-a treia ediții a Expoconferinței Internaționale de Arhitectură GIS un workshop specializat în design de club.
Victor GROSU este Design Principal în cadrul GROSU ART STUDIO și a semnat designul unor cluburi cunoscute din Chișinău și Moscova: Fashion Cafe & Club, Cocos Cafe & Club, Kurabu Club, Famous Club, Tron Club, People Club, Karaoke Club, s.a. Arhitectul are în prezent în derulare mai multe proiecte în România.
 Programul complet al conferintei aici.

Evenimentul aflat la a treia ediție se adresează arhitecților, designerilor, proiectanților, inginerilor de instalații și de lumini, proprietarilor și managerilor de hoteluri și restaurante, dezvoltatorilor de proiecte de birouri și clădiri comerciale, retailerilor de fashion, companiilor cu soluții pentru interioare și tuturor celor interesați de arhitectură de interior și design.

GIS 2013: expoziție, conferință și workshop-uri

Arhitecți și designeri de renume internațional vor susține workshop-uri specializate de arhitectură de interior și design în cadrul Expoconferinței Internaționale de Arhitectură de Interior, Design și Iluminat GIS. Printre aceștia se numără David Atkinson, triplu câștigător al Marelui Premiu Lighting Design Award, Lucien Gumy, câștigătorul marelui premiu în cadrul D3 Design Talents Awards 2013, și Judy Hanel, câștigătoarea European Hotel Design Awards 2012.

Workshop-urile vor avea ca tematică: CLUB DESIGN, FURNITURE DESIGN, RESTAURANT DESIGN (27 mai, 15:30-17:00), respectiv SMART HABITAT DESIGN, LIGHTING & LIGHTING DESIGN, HOTEL DESIGN (28 mai, 09:30-11:00).

GIS 2013 este singurul eveniment din România specializat în arhitectura de interior, design și iluminat și face parte din seria de evenimente internaționale specializate în domeniul arhitecturii, organizate în colaborare cu Ordinul Arhitecților din România.


Mai multe despre GIS 2013 la www.iegis.ro.