DESIGN @ CENTRALA

OPNA Landscape Culture te cheama la workshop

Unde, când, cum?
La Centrala de escaladă, în perioada 20-25 mai 2013

Coordonatori de proiect:
Alexandra Teodor, Ștefan Cârstea, Vlad Căpușan

Centrala de escaladă este o locație industrială dezafectată, situată în zona central-urbană a Clujului. Spațiul a fost restructurat într-un club de cățărat și alpinism, un loc dinamic, în care se întâmplă multe evenimente de profil.  Spațiul are un spirit cool&young si așteaptă de la noi:
+ structuri de mobilier interior și exterior
+ accente grafice / intervenții vizuale integrate funcțional
+ valorificarea materialelor vechi din fosta centrală dezafectată / reuse&recycle
+ provocarea dimensiunii sociale: implementarea propunerilor noastre în mica comunitate locală care gravitează în jurul curții interioare – spațiul exterior are utilizare partajată, iar comunitatea este (aparent) rezistentă la inovație !
Vom analiza spațiul, vom face propuneri pe proiecte, vom delibera (fără violență :) și vom alcătui proiectul final. Apoi vom construi totul cu materiale, scule profesionale și muncă ‘grea’.

Participanții vor considera integrarea noului în context vechi, vor exersa socializarea offline, vor afla cu siguranță cum se manevrează un polizor unghiular și cum se aplică wheatpaste.

Participanții pot fi arhitecți, peisagiști, designeri, artiști plastici & domenii conexe. Se caută imaginație, îndemânare și bucuria de a face.
Trimite un CV relaxat la contact@opna.ro

Locurile sunt limitate la 20 de participanți
Termen limită de înscriere: 15 mai 2013

Eveniment FB.