Madeincluj - concurs de fotografie Instagram

Asociatia PlusMinus lanseaza Madeincluj - concurs Intagram adresat oricui poate face o fotografie de la fereastra sa din Cluj, luni dimineață 4 noiembrie 2013. Suntem curioși și vrem să împărțim și cu alții orașul văzut din altă perspectivă. Premiem spiritul de observație, cea mai simplă și inedită imagine cu o pauză de cafea la Veneția.

De ce lansăm concursul:
Avem street view, bird's eye view, satelite view, fotografii vechi și noi, hărți istorice dar nu știm cum arată Clujul văzut de la fereastra altcuiva. Suntem curioși și vrem să împărțim și cu alții orașul văzut din altă perspectivă.

Cum procedăm:

1. Faceți o fotografie cu Instagram, luni dimineața, 4 noiembrie, din fereastra locului în care ne-am trezit - locuința, birou, hotel, autobuz.

2. Adaugați coordonatele geografice, pentru a o localiza pe  harta orașului

3. Puneți tag-ul #madeincluj, ca să o găsim ulterior pe hartă orașului și a concursului. Juriul decide, câștigătorul va fi anunțat joi, 7 noiembrie, după-masă.

Ce premiem: Spiritul de observație. Cea mai simplă și inedită imagine.

Cine decide: redacția madeincluj - Tibi Bucsa, Dan  Burzo, Mihai Chereji, Dacian Groza, Adriana Saroz, Ina Stoian, Agnes Szorcsey, Krisztina Timar

În ce constă premiul: Drum dus-întors la Veneția pentru 2 persoane și o pauză de cafea într-o altă luni dimineață.

Cui se adreseaza concursul: Poate participa oricine poate face o fotografie de la  fereastra sa din Cluj, luni dimineață 4 noiembrie.

Contact / întrebări: contact@plusminus.org.ro sau pe facebook.

Platforma Madeincluj.org se va re-lansa pe 4 noiembrie  2013 cu fotografiile înscrise la acest concurs. Prezentarea oficială a proiectului cu toate layerele active, va avea loc pe 8 noiembrie 2013 în Piața  Muzeului nr. 2 în cadrul evenimentului Macheta Dorințelor și Opțiunilor, PlusMinus Cluj ediția 4. Evenimentul va prezentate două proiecte în derulare:  madeincluj - macheta virtuală și macheta în miniatură.

Proiect cultural finantat de: AFCN - Administrația Fondului Cultural Național și OAR - Ordinul Arhitecților din România.

Parteneri proiect: OAR filiala Transilvania, ArhiForum, AStA, ASUAD, Sicker