Remodelarea spațiului comun la bloc

Design interior și amenajare gratuite pentru scara blocului tău!

Înscrie-te și câștigă

Locuiești în București, la bloc? Cartierul în care locuiești ascunde o istorie interesantă sau numele străzii pe care locuiești  poartă numele unei personalități române? Atunci aplică!

În perioada 23 martie – 7 aprilie 2012 te poți înscrie în concursul pentru amenajarea propriei tale scări de bloc! Dacă locuiești la bloc în București și nu îți (mai) place cum arată interiorul scării, scrie-ne și poți să câștigi o amenajare gratuită pentru scara în care locuiești.

Criterii de selecție a aplicațiilor:

     1. O scară de bloc din București

     2. Cartierul în care locuiești ascunde o istorie interesantă sau strada pe care locuiești poartă numele unei personalități române

Aplicația trebuie trimisă pe adresa: etajul1@scaradebloc.ro până pe 7 aprilie 2012 (inclusiv) și constă în:

     1. Scrisoare de motivare (max. 300 de cuvinte)

Pe lângă motivarea importanței punerii în valoare a personalității sau a istoriei străzii / cartierului, adaugă obligatoriu și:

  • numele străzii pe care este situată
  • nr. etaje scara de bloc
  • clădiri reper în vecinătatea scării de bloc (ex. școli, obiective turistice etc.)
  • datele de contact ale tale și ale unei persoane decizionale din scara ta de bloc (ex. administrator / președinte de bloc, etc.)

Ia în considerare că, în cazul în care este selectată scara ta de bloc, va trebui să intrăm în legătură cu administratorul de bloc, prin urmare ar fi bine să îl anunți și pe el înainte de a aplica.

      2. Maxim 5 fotografii reprezentative (ex. exterior scara de bloc, intrare în scară, hol intrare, etc.)

Așteptăm curioși,
Echipa Scara de Bloc

Concursul face parte din proiectul „Remodelarea spațiului comun la bloc”, finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Mai multe informații despre proiect găsești pe site-ul www.scaradebloc.ro și pe www.facebook.com/ScaradeblocDesign

Parteneri online: Modernism.ro, Romaniapozitiva.ro, Arhiforum.ro