Workshop PAVILION ZA

Workshopul este primul dintr-o serie de ateliere care vor avea ca rezultat construcţia unui ansamblu ce va fi amplasat în Piața Unirii. Pe lângă funcția primară de punct info în cadrul Zilelor Arhitecturii 2013, pavilionul va servi și ca loc de întâlnire și desfășurare a principalelor evenimente în aer liber în perioada 16-19 mai 2013 pentru Zilele Cluj-Napoca și pentru TIFF.

Pavilionul va încerca implementarea unor sisteme interactive, workshop-ul realizându-se în colaborare cu o echipă de studenţi de la Facultatea de Automatică şi Calculatoare.

Workshop-ul va fi coordonat de un profesor de la Facultatea de Arhitectură și Urbanism din Cluj-Napoca și doctoranzi arhitecți și profesori din Anglia de la Universitatea de Arhitectură din Bath, specializați pe arhitectură parametrică, dintre care și Daniel Piker, cel care se află la baza creării plug-in-ului Kangaroo, pentru Grasshopper.

Perioada de desfăşurare a workshop-ului este 16-21 noiembrie. După finalizarea proiectelor, acestea vor fi imprimate 3D, iar apoi expuse.

Înscrierile pentru workshop au loc până în 12 noiembrie, ora 23:59. Formularul de înscriere.

 

Mai jos o imagine cu Pavilionul ZA din 2011.