Workshop ‘Light and Landscape – Lumină și Peisaj’

Iluminatul de exterior aduce magia în mediu ambiant. În armonie cu împrejurimile, iluminatul bine conceput sporeşte frumuseţea grădinilor, parcurilor, arhitectura clădirilor, cât și a pieţelor şi peisajelor urbane.

Atelierul de lucru va introduce concepte de design de exterior, efecte create cu ajutorul luminii artificiale, tehnici și programe de iluminat sustenabil. Timpul alocat sesiunilor de practică va fi sificient pentru punerea în aplicare a cât mai multor tehnici de iluminat. Vom discuta de asemenea despre cum să ajungem la o comunicare de succes în timpul colaborării cu designeri de iluminat, peisagiști și arhitecţi.

Programul va include: prelegeri, sesiuni practice, aplicaţii în teren, concurs de fotografie.

Loc de desfășurare: Universitatea ‘Politehnică’ din Timișoara – Facultatea de Arhitectură (Seminar) , Parcul Botanic Timișoara (Guerilla Lightning)

Număr de locuri disponibile: 50

Înscriere: Pentru înscriere completați formularul din secțiunea Înscrie-te la Workshop, în intervalul 11-15 mai a.c.

Concurs pentru fotografi profesioniști și amatori: În timpul sesiunilor de Guerilla lightning, va avea loc și un concurs de fotografie la care sunt așteptați atât fotografi profesioniști cât și amatori pentru a surprinde cea mai reușită poză. Cîștigătorul va fi promovat prin 100 de cărți poștale care vor fi distribuite în rândul participanților, sponsorilor și în timpul expoziților care vor avea loc ulterior la Atelierul de Urbanism, Bastion, Facultatea de Horticultură și Silvicultură și Facultatea de Arhitectură. Cele mai bune fotografii vor fi postate pe facebook și supuse votului public care va reprezenta 40 % din decizia finală, iar restul de 60% va revenii comisiei formată din fotografi profesioniști.

IMPORTANT !!! Evenimentul va fi sustinut in limba engleză !

Daca dispuneți de lanterne și frontale ar fi indicat să le aveți la voi în cadrul sesiunii de Guerilla lightning!