ATELIERU DE LEMN – Pavilion interactiv, demontabil & repetitiv

Timișoara 29, 30 septembrie [str. Mărășești] – cea mai recentă stradă pietonală din centrul istoric & Sibiu 13,14 octombrie [P-ța Mare]

Pe parcursul unui week-end, RE cult își propune să ocupe două spații centrale din două orașe ale României, prin amplasarea unui inedit ATELIER DE LEMN la scară urbană.

Cadrele pavilionului [interactiv, demontabil și repetitiv] ‘ATELIERU DE LEMN‘ vor monta - Timișoara 29, 30 septembrie [str. Mărășești] și remonta - Sibiu 13,14 octombrie [P-ța Mare] o succesiune de imagini [de arhitectură] și obiecte [de artă & iscusință] în lemn, suprapuse: de la TRADIȚIE la INOVAȚIE, invitând la vizionarea și experimentarea lor în spațiul liber urban.

Expoziția se va transforma [prin demonstrații practice susținute de sculptori, meșteri populari, și pasionați ai lemnului] într-un eveniment de acțiune [colaborativa] în care publicul va participa la improvizarea și execuția produsului de “ARHITECTURĂ MEȘTEȘUGITĂ”.

Scenografia acestui film în două părți [la o distanță de două săptămâni și 250 km] a fost realizată împreună cu studenți arhitecți ai Facultății de Arhitectură din Timișoara.

ATELIERU DE LEMN - o productie cu soundtrack, sub regia și scenariul RE cult, finanțat de AFCN și promovat prin viu grai de Radio Guerrilla.

Detalii:
RE cult: http://www.facebook.com/pages/RE-cult/109175902476392?fref=ts
event: http://www.facebook.com/events/425789127470009/
site: www.recult.ro.