em


12.02.2012
Tipul proiectului: proiect executat
Autor: aa studio
Localitate: Bucureşti
Echipa de proiectare: Alex ADAM, Roger POP, Monika KORYCZAN
Anul proiectării: 2010
Anul execuției/finalizării: 2010
Fotograf: Cornel Lazia

* Proiect premiat cu mențiunea de onoare la secțiunea „amenajări interioare” în cadrul Anualei de Arhitectură de la București 2011.

Este un proiect de design interior al unui apartament de două niveluri, situat în București. Ținta a fost să obținem un interior luminos, spațios și modern. Suprafețele plane cu oglinzi crează un joc între realitate și iluzie optică, rezultând un interior ce pare mai spațios.

Culoarea albă joacă un rol important în designul interior al apartamentului, formând o combinație expresivă împreună cu piesele de mobilier colorate. Forma scărilor aduce dinamică interiorului. Mai mult, scările sunt ca o piesă de mobilier în sine, ceea ce le face multifuncționale. Majoritatea pieselor sunt customizate. Chiar și chiuveta, design Patricia Urquiola, a fost customizată conform cerințelor noastre, schimbându-i culoarea din alb în negru.

Corpurile de iluminat sunt menținute la forme simple, singurele obiecte de iluminat decorative sunt în mica baie.

Iluminatul RGB crează un joc de lumini care permite schimbarea atmosferei din interior.

 

 

2 comentarii:

Hussmanache
13 Feb 2012 - 11:28 am

Acestui client ii place foarte mult la mall

horatiu racasan
14 Feb 2012 - 01:24 pm

foarte multa putere de convingere, multa munca, mult "up-to-date" si dedicatie( vezi materialele/detaliile alese) din partea arhitectilor pentru acest proiect.
ce se va intampla insa cand timpul si viata celor ce locuiesc acolo va depasi aceasta faza. schimba totul, din nou? se reinventeaza? dupa cateva reinventari periodice, mai stiu ei cine sunt?
nu cred in viata ca (intr-)un show-room